It leuke fan autisme

Alle liedjes staan in A, vandaar dat deze reeks AllesInAties heet. En natuurlijk omdat het klinkt als hallucinaties, dat is mooi meegenomen. Eerlijk gezegd heb ik wel wat gesmokkeld met die toonsoort, niet alle liedjes staan in A, maar in grote lijnen klopt het wel.

Dit is wat een oudere tekst en ik heb even gezocht of ik ‘m niet per ongeluk al eens eerder in een andere versie had opgenomen. Dat is me wel eens eerder gebeurd en toen zat ik opeens met twee verschillende liedjes met dezelfde tekst. Maar ik heb niks kunnen vinden dus we hopen er maar weer het beste van.

Op de valreep toch een aanpassing van de tekst. Het zou mooi zijn als ik dat een paar maanden eerder bedacht had, dan had ik het nog mee kunnen nemen in de opname. Nu helaas niet meer. Nu wijkt de gezongen tekst af van wat ie had moeten zijn. Zo gaan die dingen.

Het leuke van autisme

je vermaakt jezelf je vermaakt jezelf je vermaakt jezelf
je vermaakt jezelf je vermaakt jezelf je vermaakt jezelf

je kwam op de foto
vergrootte ogen - + bril
een litteken een tatoeage
een straaltje bloed kapotte lippen

vermaak jezelf vermaak jezelf vermaak jezelf|
gebruik je wrede pen

Drums: Ronnie Porte|
De rest: Keu


Geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.