I hate this place

Geen filmpje, wel muziek. Dat scheelt een hoop gedoe en de filmpjes zijn nou niet bepaald een hoogtepunt uit de filmgeschiedenis te noemen. Bovendien was ik ook nog van plan om me er voortaan zo makkelijk mogelijk van af te maken door de oude gebaksfilmpjes te recyclen, dat schiet natuurlijk ook niet op.

Tekst van toen ik net verhuisd was naar Eigen brood. Blijkbaar moest ik nog wat wennen aan mijn nieuwe huisje, waar ik inmiddels al een jaar of twintig woon. Er staan wel meer dingen in de tekst die niet direct getuigen van een juiste realiteitszin. De bloemen op het grasveld van de buren zullen wel paardenbloemen geweest zijn en het vandalisme zou derhalve nog in de categorie ‘goede daden’ te plaatsen zijn, maar voor de rest…

Gelukkig heb ik nog het excuus dat het rijmt – zo is het ook ontstaan, niet uit scherpe observatie – en dat het leuk is om te zingen. Wat wil je nog meer?

I hate this place
I want to run into the arms of a whiskey woman
drown my sorrows and forget where I live
destroy the flowers in my neighbours lawn
when I remember where I came from

I hate that face
smiling like an unfaithful friend
like the world is without evil
and misery will eventually be banned
and there’ll be no more sadness in the end

I think I found myself a way to live
I can no longer hate this place
I can’t hate that face
I found myself and the way to live

stab me in the back, darling
(stab me in the back)
don’t want to see you anymore
(don’t want you anymore)
no matter how hard you work, darling
(how hard you work)
to me you’ll always be a whore
(nothing but a whore)

kill me in my dreams, darling
(kill me in my dreams)
don’t want to know you anymore
(don’t want you anymore)
no matter how nice you dress up
(how nice you dress up)
to me you’ll always be a whore
(nothing but a whore)

nothing but a whore

Reacties

2 reacties op “I hate this place”

 1. appelvrouw avatar

  Ik krijg hem niet aan de gang

  1. Marc Kooij avatar

   Met de play-knop niet?

   Misschien werkt dit beter: Keu – I hate this place

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.