Dan moet ik daar wel wat meer..

..werk van maken natuurlijk, als ik weer wil gaan bloggen. Anders blijft het bij een smoesje. Fotootje zoeken, tekst zoeken. En ondertussen ook met de muziek bezig. Ik droomde gister zelfs dat ik er te weinig aandacht aan besteed omdat ik teveel aandacht aan andermans zaken besteed.

Dat is niet helemaal waar, ik droomde niet dat ik er te weinig aandacht aan besteed, zo werkt dat niet. Ik droomde dat ik mijn gitaarspullen inclusief mijn gitaar en de contrabas in een grote sporttas had gedaan en dat ik die buiten de sportschool in mijn fietstas had laten zitten. Toen ik weer buiten kwam na wat dubieuze handelingen te hebben verricht was de tas weg. Zoeken, zoeken, maar weg is weg.

Als ware ik een volleerd droomuitlegger laat ik mijn gedachten daar dan overdag over gaan en besluit dat het betekent dat ik teveel energie steek in andermans zaken en mijn eigen zaken er bij laat liggen.

Nou mooi. Ik ga er nu geen tekst bij pakken of vertellen hoe het nieuwe project zich ontwikkelt, hopelijk (na) dit weekend wel. Een blog zonder tekst dus. Of zal ik toch… even kijken hoor. Ja, toch maar. Deze tekst gaat er waarschijnlijk wel deel van uitmaken.

Terug naar de haat

terug naar de haat en de woede
frustratie en onmacht en nog meer haat
het niet willen weten en niet kunnen vergeten
groen en geel ergeren en niks kunnen doen

oe, daar drijft een wolk in de blauwe lucht
een eenzame wolk zonder rechten en plichten
vermijdt de zonnestralen en de verre verre sterren
(ik zie een ster)
glijdt langs alle zwarte gaten en de man op de maan

terug naar de haat en de woede
woeste blikken bokkende woorden

alles wat je hebt is haat - haat haat haat
(all you need is love)
ze haat je, ja, ja, ja

Geplaatst

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.