bij Bregje 0.36

Nederlandstalige liedjes opgenomen tijdens het radioprogramma ‘Bregje van Wanten’ dat jarenlang bij de lokale Leeuwarder omroep Mercurius op de woensdagavond te horen was.

De teksten van ‘Jij’, ‘Nooit nooit’, ‘Geen naam’ en ‘Vrienden’ zijn geschreven door Jappie, de toenmalig huisdichter van het programma, de teksten van ‘De vroege morgen’ en ‘De kleine tempel’ door presentatrice Bregje van Wanten, de rest van de teksten en alle muziek zijn van mijn hand.

De techniek bij de eerste vijftien tot twintig liedjes (ik denk tot en met ‘Regen’, maar dat weet ik niet helemaal zeker) werd verzorgd door René. Na het vertrek van René deed ik de techniek er bij. Andere medewerkers aan het programma waren o.a. de dichter Bareld en dhr. Ruud Jansen.


Sneu voor mij


Geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.