Banjo 01 Voetbal International tune 1

De banjo is weer thuis. Eerdere pogingen om het instrument te leren bespelen waren niet zo succesvol, maar toen had ik nog geen ukelele en nu wil ik dan toch wel weer een poging wagen om wat fatsoenlijke tonen uit de banjo te krijgen.

Het eerste wat ik wil kunnen is natuurlijk de tune van Voetbal International en op deze video ben ik die aan het uitzoeken. Ik ga ervan uit dat dit niet in één dag klaar is.

Het geluid is een beetje beroerd, dat ligt denk ik aan de webcam. Of de instellingen van de webcam. Of van het programma waarmee ik het opgenomen heb. Niks aan te doen, een eerste poging kan nu eenmaal niet overnieuw gedaan worden. Dat wil zeggen, het kan natuurlijk wel, maar dan is het geen eerste poging meer maar de tweede. Of derde.


Geplaatst

Tags:

Reacties

2 reacties op “Banjo 01 Voetbal International tune 1”

  1. Keu avatar

    RTL7 – programma, daar zenden ze dingen uit die meer voor mannen zijn. Zeggen ze tenminste.

    Ik heb de banjo nog niet onder de knie moet ik zeggen. Maar ik oefen rustig door.

  2. Appelvrouw avatar

    De tune kende ik niet, maar nu kan ik hem dromen!
    Het was echt fatsoenlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.