A few good ropes

Ik heb dit lied – waarschijnlijk met het idee: nah, hier kan ik toch eigenlijk niet mee aankomen – ook wel eens opgenomen met een andere, wellicht wat meer romantischere tekst en later die aangepaste versie nog eens gezongen in een Nederlandse vertaling voor een radioprogramma waar ik toentertijd aan meewerkte, maar ja, dat past niet zo goed in het straatje van ‘Ouwe koek in nieuwe zakken’, dus toch maar de oorspronkelijke tekst erbij gepakt. Niet dat daar niet aan te sleutelen viel, maar dat heb ik niet gedaan.

Goed, goed, goed, genoeg geleuterd. Het lied:

En de tekst:

A few good ropes

a few good ropes and a ballgag
that’s all we need to make this evening go
wouldn’t you love to be my love-slave
wouldn’t you love to feel the ropes

a few good ropes and a ballgag
and we’ll have ourselves a ball
you’ll be my damsel in distress
and I’ll be that stranger, handsome and tall

a few ropes and a ballgag
something to remember me by
a memory to last a lifetime
an adventure to remember me by
to remember me by

Geplaatst

Reacties

2 reacties op “A few good ropes”

 1. Wies avatar
  Wies

  gaaf nummer, hée
  en zo passend bij je stem
  mooi, echt mooi

  1. Keu avatar

   Wauw, dank je Wies, voor je hartelijke commentaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.