A damn about me

Verhuisd naar Audiomack.com, kijken of die speler het wel op de telefoon doet. Er zit in ieder geval minder (of misschien zelf wel helemaal geen) reclame bij. Wellicht komt de muziek binnenkort direct vanaf djkeu.nl, maar nu dus nog niet.

En de verhuizing is alweer ongedaan gemaakt. Dat wil zeggen, het draait nu vanaf de site. Weet niet waarom ik dat niet eerder zo heb gedaan eigenlijk.

Het lied dan maar. Een klaagliedje, oorspronkelijk – en misschien nu nog wel – quasi-vroljk en punky. Het duurt niet lang, sommige liedjes zijn zo. Volgende week weer wat langers, ik heb al iets in gedachten. Maar eerst deze dus.

A damn about me

now you say that we can be friends
but I think you don't give a damn about me
friends don't fuck with my head
friends don't leave me in my misery

not once did you let me in
not once did you let me win
I can't be devoted to someone I don't love
and I can't give my life to someone I don't love

and I can't love you, that's for sure
cos you don't give a damn about me
I can't afford to get friendly with you
you just don't give a damn about me

Geplaatst

Reacties

2 reacties op “A damn about me”

  1. Louise avatar
    Louise

    a valid argument
    love your voice

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.