Met de tijd

Er komt een stroompje van nogal melige liedjes aan de komende tijd, dit is het eerste. Zal ik de tekst erbij zetten? Het is niet echt een meezinger. Het moet maar, verder heb ik ook niet zoveel te melden over dit liedje. Het kan zijn dat de tekst een beetje afwijkt van wat er gezongen wordt, maar dat vind ik niet erg.

De tekst:

met de tijd

het antwoord komt met de vraag
het antwoord komt niet hier en nu
komt vraag komt tijd komt raad
we leven in het hier en nu
hier en nu

stel mij nu niet die vraag
loop niet in dat mes
je weet dat ik me soms verlaag
mijn definitie van succes
van succes
mijn succes

het antwoord komt met de vraag
het antwoord komt niet hier en nu
komt vraag komt tijd komt raad
we leven in het hier en nu
hier en nu
met de tijd

En het lied:


Geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.