Dat ga’k even anders doen, met die foto’s van voedsel, vandaar dat dit alweer het laatste deel van deze prachtige serie is.

Deze heeft u nog te goed, van eergisteren. Zo, vers uit de wok rechtstreeks op het bord. Ik heb ook foto’s van de wok, maar je moet keuzes maken hé.

Was lekker hoor. Het valt niet zo op, maar er zat een meer dan smakelijk sausje bij. U treft het maar weer.

Macaroni
Macaroni. Het lijkt niet zoveel op de foto, maar ik kan u verzekeren, het was een flink bord vol.

‘Wat voor gevolgen heeft dit voor mij,’ zult u zich afvragen, ‘het einde van deze serie.’

Vrees niet o grote schare bewonderaars, een nieuwe serie is in de maak. Bovendien gaat een selectie van de foto’s (waarvan sommige nog gemaakt moeten worden) deel uitmaken van een serie korte films.

Oorspronkelijk was deze serie filmpjes bedoeld als opvolger van de reeks ‘Verboden mantra’s’, maar ondertussen ontwikkelt dit zich tot een verhaal van homerische proporties. De structuur ligt er al, net als een (groot) deel van de tekst.

Ik zou alvast de structuur kunnen verklappen. Maar dat kan morgen ook, dan is die serie toch nog niet af en dan heb ik morgen ook nog wat om te schrijven.

Ik gebruik wel veel maars in de tekst. Het is niet anders.

9 reacties

  1. Oh. Ziet er wel wat vreemd uit. Verrassende kijk op voedsel, ik wou dat ik het bedacht had. (Nou ja, wat maakt het ook uit, we hoeven niet allemaal hetzelfde te doen)
   Het gaat mij eigenlijk meer om het typen dan het fotograferen.

   Die macaroni was heerlijk! Helaas, je kunt het niet proeven met een foto.

  1. Ik denk dat het een stukje prei is, maar het zou ook een exotische groente kunnen zijn waarvan ik de naam niet ken. Ik heb de groenten niet zelf samengesteld. Ik ben niet zo culinair aangelegd.

    1. Die kende ik niet, groentevrouw.com, thanks! Heel leuk.

     Ik heb de aardappeltjes de afgelopen tijd (maanden) links laten liggen vanwege (hier wordt het misschien wat minder interessant) enige kleine maar toch erg vervelende lichamelijke klachten die in verband leken te staan met het eten van juist aardappelen. En het drinken van koffie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.